Terug naar Tuin

Tuingereedschappen en -benodigdheden

Goed gereedschap is het halve werk. Niets is minder waar. Investeren in degelijk en duurzaam tuingereedschap maakt het werk niet alleen makkelijker maar ook lichter. Om die reden verkopen wij het tuingereedschap van De Pypere. Dit, in België vervaardigd, gereedschap geniet al jaren een goede reputatie. Van plantschopjes tot tuinrieken en borstels. Hun gamma biedt u een zeer uitgebreide keuze.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het materiaal van Gardena. Het voordeel van dit materiaal is dat u met de aankoop van één steel tal van combinaties kunt maken. Zo kunt u op deze steel bijvoorbeeld een hak zetten, een vloerwisser, schuurborstel, bladrijf,… Ook de tuinslangen, alle toebehoren en meststofstrooiers vindt u in ons Gardena- assortiment.

Ook voor kruiwagens kunt u bij ons terecht. In kruiwagens zijn al evenveel kwaliteitsverschillen als modellen. Daarom verdelen wij het merk Vabor. Kruiwagens die met de hand vervaardigd zijn en een zeer goede reputatie genieten bij de professionele tuinaanleggers en aannemers. Prijs/ kwaliteit gericht kunt u geen betere keuze maken.

Naast het grote tuingereedschap, bieden wij ook een ruim assortiment tuinbenodigdheden aan. Denk maar aan zaaibakjes, turfpotten, plantplastiek, plantstokken, noem maar op.

BosmansBertem_ De Pypere tuingereedschap BosmansBertem_Gardena BosmansBertem_tuingereedschap

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.bosmansnv.be/consumenten/tuin/tuingereedschappen-en-benodigdheden/