Terug naar Tuin

Graszaden

Advanta biedt u in ons assortiment een uitgebreid gamma graszaden aan. Deze in verschillende variëteiten van sport- en speelgazon tot het fijne siergras. U kunt dit bij ons bekomen in verpakkingen van 1 , 4 of 10kg of los per gewenst gewicht zodat u niet met onnodige overschot blijft zitten.

BosmansBertem_GraszaadGoede prijs/ kwaliteit
Er zijn al evenveel verschillen in kwaliteit als in variëteiten als het op graszaden aankomt. Bij ons bent u verzekerd van vers graszaad dat al jaar en dag door professionele aannemers gebruikt wordt.

Al vaak gras gezaaid zonder resultaat?
Wat wij vaak horen van onze klanten is dat zij reeds meerdere malen gras hebben proberen inzaaien maar steeds een teleurstellend resultaat kregen. Niet met ons graszaad.

Headstart

Ons graszaad bevat Headstart Gold®. Dit is de allernieuwste groeistimulator die speciaal ontwikkeld is om het gras sneller te laten kiemen en de kwaliteit ervan te verbeteren. Aan de headstart zijn essentiële mineralen toegevoegd zoals Fosfor, Zwavel, Koper en Molybdeen. Deze elementen zorgen voor een extra stimulans op de kieming, beginontwikkeling en de wortelvorming.

Daarnaast zorgt het ervoor dat onder de grond een grote hoeveelheid wortels wordt aangemaakt. Gras met een goede worteldichtheid neemt beter vocht en voedingsstoffen op en is beter bestand tegen droogte en betreding.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.bosmansnv.be/consumenten/tuin/graszaden/