Terug naar Paard

Voeders

BosmansBertem_CavalorWat u uw paard voedert, blijkt direct uit het voorkomen van uw paard. Winter en zomer, een goede voeding is essentieel voor een gezond paard. Wat men meer investeert in een goed samengesteld voeder, resulteert in goede resultaten en lage veeartskosten.

In ons gamma focussen wij ons op de voeders van Mijten en Cavalor. Twee hoge kwaliteitsvoeders die voor elk paard een gepast voer aanbieden. Van recreatiepaard tot sportpaard, voor veulens en shetlanders. Een groot voordeel van dit voer is de blijvende geur en smakelijkheid. Ook al heeft u maar één paard dat een week toe komt met een zak, het voer smaakt en ruikt even vers de eerste dag als de laatste. De keuze van het juiste voer hangt vooral af van de activiteiten van uw paard en zijn levensfase. Naast de mixen kunt u bij ons ook de ruwvoeders vinden. Voederwortelen en het voordrooghooi van Jopack behoren ook tot onze bestsellers. De juiste keuze maken is niet altijd evident, daarom helpen wij u hier met alle plezier bij.

Cavalor biedt u ook de mogelijkheid om paardenvoeders in XL box te bestellen. Deze box bevat 500kg voer en wordt geleverd in een kartonnen doos (op pallet) die een goede bewaring en gemakkelijk gebruik garandeert.

XL-BOX closed

XL-BOX open

Levering van grotere hoeveelheden voeders is mogelijk.

Naast ons uitgebreid gamma voeders, kan u bij ons ook een groot assortiment supplementen vinden en bestellen. Deze ook afkomstig van Mijten, Vividerm en Cavalor.

BosmansBertem_Mijten BosmansBertem_Jopack

 

NIEUW!

Omdat er veel vraag van onze klanten kwam naar kwaliteitshooi in grotere verpakking, hebben wij ons assortiment uitgebreid met Top Hay van Jopack. Dit hooi is afkomstig van graslanden speciaal voorzien voor het maken van hooi. De graslanden zijn niet  begraasd en niet behandeld met onkruidbestrijders. Het hooi is proteïne arm en zeer goed verteerbaar. Daarnaast bestaat het uit lange stukken gras en volledig stofarm ( twee maal ontstoft en gezeefd) en vacuüm getrokken. Verpakking: 13kg

BosmansBertem_Tophay

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.bosmansnv.be/consumenten/dier/paard/voeders/