Terug naar Vogels

Voeders

Vogels in alle maten en kleuren, van wilde vogels tot een tamme parkiet. Ze hebben allemaal goede voeding nodig om hen in een uitstekende conditie te houden. Ons Versele-Laga gamma biedt een brede waaier van voeders aan aangepast aan de noden van elke specifieke vogel. U vindt bij ons zowel de Classic, de Prestige als de Premium mengelingen. Sinds kort hebben we ons gamma uitgebreid met een greep uit de NutriBird voeders. Dit is een volledig uitgebalanceerde voeding die voedingstekorten uitsluit. U kunt vanzelfsprekend elk voeder van NutriBird bij ons bestellen. Ook eivoer en opfokvoer behoort tot ons gamma. Orlux en Cedé bieden hierin de beste kwaliteit. Naast het Versele-Laga assortiment, kunt u bij ons ook steeds de vogelvoeders van Mijten bestellen.

Net zoals alle andere dieren, heeft een vogel soms nood aan supplementen. Vooral tijdens de kweek en de rui worden deze vaak gebruikt. De producten van Oropharma en Birdy Products zijn steeds op onze schappen te vinden.

Naast de vogels voor binnenshuis, moeten we ook denken aan de wilde vogels in de tuin. Tijdens de koudste maanden kunt u bij ons onze “wintervoederstand” bezoeken. Dit bevat een zeer uitgebreid assortiment aan mezenbollen, pindanetjes, vetstangen en –blokken en noem maar op. Ook vogelvoerhuisjes op voet of hangmodellen voor in de tuin, kunt u bij ons vinden.

Nieuw rek_11aug2014 (2) BosmansBertem_wintervogelvoer

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.bosmansnv.be/consumenten/dier/vogels/voeders/