Terug naar Hond

Wandelen & slapen

 

BosmansBertem_Leibanden hondVoldoende beweging is essentieel voor elk dier, zeker voor de hond. Een goede hals- en leiband maken de dagelijkse wandelingen nog aangenamer. Halsbanden in leder, nylon, verscheidene motieven en kleuren,… Alsook politielijnen, Flexy Vario leibanden,… kunt u in ons gamma vinden. Eveneens de reflecterende varianten voor de avondwandelingen. Ook bij minder ideaal weer heeft uw viervoeter zijn beweging nodig. Wij kunnen goed ingeduffeld de weg op maar denk ook aan uw hond! Vooral kleine hondjes krijgen het al snel kou. Daarom is het tijdens de koude periodes aan te raden een jasje te voorzien.

Ook speelgoed is van groot belang. Niet alleen voor het bezig houden van uw huisdier maar ook voor zijn beweging. In ons groot assortiment vindt u onder andere het duurzame speelgoed van Kong. Ideaal voor de doorkauwers!

Manden, kussen, dekens, nesten, benches,… Noem maar op, u kunt er bij ons voor terecht! Een aangename slaapplek is zeer belangrijk. Vooral voor jonge honden en honden op leeftijd. Buitenhokken in hout of pvc behoren ook tot ons assortiment.

BosmansBertem_Leibanden Aloké hond  BosmansBertem_Jasjes hond  BosmansBertem_Hondenkussens

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.bosmansnv.be/consumenten/dier/hond/wandelen-slapen/