Terug naar Ons aanbod

Tuingereedschappen en –benodigdheden

Goed gereedschap is het halve werk. Niets is minder waar. Investeren in degelijk en duurzaam tuingereedschap maakt het werk niet alleen makkelijker maar ook lichter.

Naast het grote tuingereedschap, bieden wij ook een ruim assortiment tuinbenodigdheden aan. Denk maar aan zaaibakjes, turfpotten, plantplastiek, plantstokken, noem maar op.

BosmansBertem_tuingereedschap

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.bosmansnv.be/tuinaanleg/ons-aanbod/tuingereedschappen-en-benodigdheden/

De Pypere

Met het oog op duurzaam gereedschap dat een tijdje kan meedraaien, verkopen wij het tuingereedschap van De Pypere. Dit, in België vervaardigd, gereedschap geniet al jaren een goede reputatie. Van plantschopjes tot tuinrieken en borstels. Hun gamma biedt u een zeer uitgebreide keuze.

Gardena

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het materiaal van Gardena. Het voordeel van dit materiaal is dat u met de aankoop van één steel tal van combinaties kunt maken. Zo kunt u op deze steel bijvoorbeeld een hak zetten, een vloerwisser, schuurborstel, bladrijf,… Ook de tuinslangen, alle toebehoren en meststofstrooiers vindt u in …

Kruiwagens

Ook voor kruiwagens kunt u bij ons terecht. In kruiwagens zijn al evenveel kwaliteitsverschillen als modellen. Daarom verdelen wij het merk Vabor. Kruiwagens die met de hand vervaardigd zijn en een zeer goede reputatie genieten bij de professionele tuinaanleggers en aannemers. Prijs/ kwaliteit gericht kunt u geen betere keuze maken.

Meststofstrooiers

Naast de standaard meststofstrooiers van Gardena, verdelen wij ook de professionele varianten van Earth Way. Deze duurzame meststofstrooiers zijn zeer populair bij de professionelen en doen bij ons op het bedrijf ook jaren dienst.

Sproeitoestellen

Voor de sproeitoestellen concentreren wij ons vooral op de toestellen van Birchmeier. Deze duurzame toestellen worden in alle maten voorzien en met functies aangepast aan het gebruik. Daarnaast kunt u voor elk toestel ook tal van wisselstukken bekomen. Voor kleine reparaties vindt u reeds veel wisselstukken in onze winkel.

Beschermingskledij

U kunt bij ons steeds bekomen/ bestellen: Regen- en winterkledij Schoeisel Handschoenen Maskers & filters … Voor werkkledij en schoeisel kunt u ook de catalogus bekijken bij Laarzen, klompen & werkschoenen.