Goed doel

Zwerfkat in Leuven & Dier in de kou

Begin 2015 hebben wij twee organisaties die ons nauw aan het hart liggen in de bloemetjes gezet. Zwerfkat in Leuven zet zich in voor katten zonder thuis. Ze worden door de vrijwilligers gevangen, ingeënt, gecastreerd of gesteriliseerd, huiselijk gemaakt en dan in een nieuw gezin geplaatst. De zwervertjes worden in afwachting van hun definitieve plaatsing ondergebracht bij mensen thuis die de katten eraan laten wennen met mensen om te gaan.

Dier in de kou zet zich ook in voor dieren in nood. Ze ontfermen zich over dieren die het niet zo goed hebben als onze eigen huisdieren.

Om deze twee organisaties een hart onder de riem te steken, hebben wij hen een auto vol hondenbrokken geschonken en een geschenkbon van € 150. Daarnaast plaatsten wij op onze kerstmarkt in Bertem ook een spaarpotje waar de bezoekers wat centjes in konden achterlaten. dier in de kou

Sindsdien kunnen de organisaties nog steeds rekenen op onze steun. Zij krijgen vaak de kans om een standje te plaatsen in onze winkel om zo hun werking in de verf te zetten en centjes te verzamelen voor de dieren.

 

Asielen

Bosmans Tuin & Dier steunt de lokale dierenasielen.
Elke zoveel maanden doneren wij honden- en kattenvoer dat niet verkocht werd aan asielen uit de buurt.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bosmansnv.be/consumenten/goed-doel/